lalalá
...
venku je tak krásně
ale nechtějí se mi psát básně
depku mám krásně
smuteční
nejhorší je ta sluneční
kdy nejškaredější zdá se
svět lidí skutečný
...
A to je ještě pohodička....žít někde za polárním kruhem, kde polární noci neberou konce a dlouho slunce nevysvistne...to pak je na psychiku záhul.
20.11.2024 16:57:47 | Krahujec
..dík...ale to jsem nezažil, člověk nemusí mít všechno....;-)psal jsem naopak o tom, jak je venku krásně a stejně máš depku, protože svět lidí ti zkazí náladu...právě ten kontrast je nejškaredější...
20.11.2024 17:38:52 | Marten