Trápím se trápím
slzami skrápím
svou tvář.
Vnitřek mi vadne
duše má stárne
mizí mi zář.
Nebe je vzdálený
můj rozum zmatený
puzzlem se stává.
Myšlenky trápení
tělo je znavený
Smrtka mi mává.
Tak jsem se zařek'
že nechci nářek
však duši neumlčíš.
Vědomí se topí
v domě mezi stropy
až z toho zvlčíš.
V krajině bizáru
hodnoty z bazaru
nevoní štěstím.
Láska je padělek
rozkošný výstřelek
máčený v pepři.