Vae victis

Vae victis

Anotace: Pokračujeme v dějinném bádání po alkásu. Co je a co není? Co myslíte, básníci? ...

Kde končí mosty, co spojují člověka

s člověkem jiným? - To láska nečeká?

 

Kde končí pravda a začíná klamání?

Kdy v lásce dochází na chleba lámání?

 

Místy mám arezán plný, snů habaděj,

jindy zas svrbí mě otázek zvučný rej:

 

Co láska je a co není?

Snad se jedno v druhé změní? ...

Autor Rozmarýna, 21.11.2024
Přečteno 14x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, mkinka, zase já, šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

co láska je a co zas není?
pradávná otázka člověka

kdo bez ní strádá, duši mění
tak ten ji zná jen zdaleka

kdo umí lásku dáti všemu
kdo život ctí v všech podobách

ten má ji věčně v srdci šému
a dá ji bezděk, na co sáh´...

:)

21.11.2024 09:11:04 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel