Pán prstenů

Pán prstenů

 

 

Draci v mé hlavě

 

Občas se stává

Že do hlavy přiletí draci

Chvíli se zastaví

A pak z ničeho nic

Odletí

 

Efekt

Přemýšlení

Proč dějí se takové věci

Před pár dny

Přiletěl takový

 

Byl to

Malý krpatý hobit

Na každém pařátu

Měl cosi

Kočičích prstenů

 

Zamával křídly a byl tu

Z huby oheň a síra

Měl podobu netopýra

Prostě a zcela

Byl to pán prstenů

 

Takový malý zakrslý hobit

Vulgární trpaslík

Co měl být ihned pobit

Plival jen

Oheň a síru

 

A pak se nediv

Že nechodí mi, písmena

Když chodí malý zakrslý hobit

Vulgární trpaslík

Co měl být v mžiku pobit

 

Však zachoval jsem dekorum

A pustil si do uší

Co rozveselí a potěší

A malý zakrslý hobit

Bude za pár dní pobit

Autor Darbe Sao, 21.11.2024
Přečteno 16x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já na draky nedám dopustit!!

21.11.2024 09:12:28 | šuměnka

líbí

Taky mám rád, ale tohoto bych nechal klidně na mrazu... :-)

21.11.2024 09:17:12 | Darbe Sao

líbí

ale zrovna tenhle tě učí "dračí sílu"!

zrovna tenhle - je pro tebe No.1 k dílu

:)

21.11.2024 09:36:05 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel