Mladá paní z Kutné Hory
o rozvod teď žádá
doma máme velké spory
už ho nemám ráda
Po hospodách manžel chodí
copak tohle fakt se hodí
Já však domu nechci spěchat
klidně mě tam může nechat
a čím je ZLÝ ten pán?
že po hospodách chlastá?
to její názor citován?
jak mohou spory být, když pryč jen přec - a basta :))
21.11.2024 16:47:46 | šuměnka