Množí se myšlenky v mozkové kůře
baví se, dráždí a nechtějí spát
pobíhaj po lebce jak malé kuře
chtějí jen smutnit nebo si hrát?
Dívám se pitomě do prázdnoty
myšlenky tancují sem a tam
pocity stále dávaj jim noty
a ony bourají srdcový chrám.
Nechci ty myšlenky co stále blouzní
možná to bude asi tím cukrem
a tak si říkám Bože už rožni
ať všechny myšlenky odletí ven.
množí se myšLenky
množí se miLenky
v ostrosti páLenky
padají haLenky
u krásné pradLenky
podkoLenky :)
22.11.2024 10:55:05 | šuměnka
No mkinka mi občas nosí myši, není to příjemné,ale je to prostě kočka
přišla kočka z venku,
Dala mi myš místo parků
A ona z ječení byla plná zmatků
Panáčkováním si hrála
Kočka..ty proč ti nechutná
A řvaním tvým nám utekla
22.11.2024 08:56:01 | mkinka