Anotace: Hlavně nedovol srdci se usmívat.
Špičkou napřed,
jdi opatrně,
patu vynech,
stůj rovně,
směj se rozumně,
nevtipkuj,
mluv skromně,
pros co nejvíce,
jen se schovej
a nedělej to,
co srdce chce.
jinak hvězdář myslí
že existují pravidla která by v těžké situaci mohla pomoct
např. ve vztahu k srdci kdy už víš jak ten koho miluješ zareaguje
tedy že se na něho můžeš spolehnout...
22.11.2024 11:01:05 | J's ..
já pravidla nerespektuju
pokud tě "prudí" - tak to dělej stejně!
žalmy nikoho z místa nedostaly
a svěrací kazajku si většina nasazuje vlastní rukou
dělej ROZHODNĚ JEN to - co srdce chce!!
22.11.2024 10:42:36 | šuměnka