Příští zastávka

Příští zastávka

Velký pes, bílá doga.

Takhle cesta.

Zas a znova.

Tenhle ovčák...

Lidi kolem...

Takže zdrhám.

Plnej, sbohem!

 

 

 

Poprvý a naposledy, naposledy obzvlášť.

Dvakrát dva l Braník.

4 poslední brka, nechyběla kuráž.

Je to celý v mlzle, dva roky se už motá.

Naposledy zobrazeno, pak jen černá stopáž,

 

 

Točí se ještě svet?

Mně už se asi zastavil.

Nebo snad ne?

Co jsem abych hodnotil...

 

Tam uvnitř...

Stále to cítím.

Stále tam bije.

Jen už nevěřím.

Už neroste.

 

A co si budem

Co neroste

To hnije

A proto vsude plíseň

V mým myšlenkách

Už i v činech

Takhle to nejde dál

Ale nejde zastavit

Stojím na brzdách

Kope mě abs

Ručku mám na doraz

A stejně jedeme

 

Zastávka kovošrot

Po cestě hospitál

Cestou do tý zdi

Která se přesouvá

Nejde uhnout jí

Tak ji jen zazdívám

Nemůžeš za to ty

Stejně zazlivam

 

Neber to osobně

Tu mojí osobnost

Urážky na tvý cti

Nehledej podobost

 

Zbyly mi jenom slova

Došly činy

Zbyla mi jenom zloba

Lži a křivdy

Nemysli na kraviny

Zastávka konečná

Prosím vystupte

Čekám ten hospitál

 

Krematorium není cilem

To je?

Autor NPPPP, 22.11.2024
Přečteno 27x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel