Bloody Mary

Bloody Mary

 

Bloody Mary


Co děje se
Co děje se, se mnou
Že nepoznávám, tebe
Že nepoznávám ani sebe

Snad pomůžeš Bloody Mary
Projasni mou mysl
Abych lépe pochopil
Otázku, být či nebýt


Tak řekni Bloody Mary
Mám ještě dost krve
Abych přežil
Tvoje opojení


Tak řekni, odpověz
Bloody Mary
Tvé křivky svádějí mě
Zažili jsme spojení 


Bloody Mary


Tak řekni, krásko
Jsem ten
Kterému hrdlo prořízneš
Bez mrknutí


Tak řekni


Co děje se
Co děje se, s námi
Jsem ve tvém, opojení
Bloody Mary


Ztrácím kontrolu
Nad světem, nad sebou
Ztrácím kontrolu
Nad tebou

Bloody Mary...

 

 

 

Inspirace: Teddy Swims - Lose Control

 

 

Autor Darbe Sao, 23.11.2024
Přečteno 36x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, zase já, šuměnka, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..a tehdy se to stalo..:)

se ztrátou kontroly se všechno provázalo!

23.11.2024 09:12:03 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel