..mně to tohle přijde jako naprostá samozřejmost :)
a krásná překvapení!
pokud člověk nic neskrývá - je všude host
a zcela bezděky hostí i ty - kdo ke dveřím jsou přivedeni :)
24.11.2024 13:33:51 | šuměnka
Já jsem své napsal, chlapci a děvčata, to už není na mě, to už je na vás, kdo, kdy a s kým, chichi :-)
24.11.2024 14:51:40 | Darbe Sao