Anotace: opět mobilový archiv / premisou bylo, že zas popřeli vlastní tvrzené pravdy - odvolávám, co jsme do vás dogmaticky cpali :DD
Bylo už psáno toho tolik
že Paměť světa ruka bolí
(a jednoho zas bolí hlava…)
Co předat LZE, se nepředává…!
Kde tedy najít moudrost tezí?
Kde najít zdroj, TO, v čem to vězí?
Kde nalézá se vzácný střed
když neví to sám doktor Věd?
Když vědci světa nenachází
hlubinu pravdy vlastních frází
tak co zbývá nám, běžným lidem??
..dát nohy na stůl… a pak s klidem
se zasmát tomu shonu doby
kdy jednou tak a pak zas jinak
a dát si drink a nitro zdobit
by selský rozum po svém vnímal
přimknout se k slunné energii
vždyť tam, kde vlídná srdce bijí
tam pro strach přece místo není
kde prýští cit, tam rozechvění
a vzácný čas ten život chápat
tam intuice vnukne nápad
a dá i prostor na otázky
A geniální – bez nadsázky!
Tím snadno spláchne pochybnosti!
Kde harmonie lásku hostí
tam na blízku jsou souputníci
ti v tanci k zpěvu o hojnosti
Vrací zpět duši k módu – „snící
podstaty Bytí nevinností…“
*
...podstatou toho je nám známo
CO k předání - se předá samo...
V Tobě je nápadů jak zrnek písku ve stoletých přesýpacích hodinách a každé nabité citem.
Krásně a nezištně je ze sebe přisypáváš sem k nám, do Modra, a tím i do světa.
Díky.
24.11.2024 13:51:19 | Špáďa
já díky Vláďo - že tě vidím
já díky, žes tu zastavil
kdekoli totiž dotknu se přídí
mám beztak pocit, žes tam byl
ještě dřív, než mé nohy z lodi
mohly se dotknout nových rán
své Špalindromy umně volíš
tam i sem časem - jak jde plán :))
24.11.2024 13:55:00 | šuměnka