Vánoční?
Anotace: Tak už za měsíc...
Co si dáme na svátky?
Trochu lásky na splátky?
(Nene
Že né)
Potom nějaké pohádky
Baňky dáme na drátky
Ohlédneme se zpátky
A zavřeme se za vrátky
Přivítáme Ježíška
Dítě dárkům zatleská
Nacpem bříška cukrovím
A budeme...
Co já vím?
Mít na sobě
Těch pár kil
Co shazovat
Dá hodně sil
Tak pojďme vítat
Po roce
Krásně sladké
Vánoce
Přečteno 42x
Tipy 9
Poslední tipující: Veru, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, šuměnka, Ondra, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)