Rozjímání koncem srpna
Anotace: I když vládne smutný, ponurý listopad, měsíc krátkých dnů, mlh a zmaru, vkládám jednu vzpomínku na srpen letošního roku.
Sbírka:
Desátá linka
Srpen to zvolna balí
rok stává se mužem stárnoucím.
Tak to zkrátka chodí
tak je to od přírody žádoucí.
Pole jsou většinou sklizená
a hraboši vesele mohou rejdit v hlíně.
Stále panují letní teploty
a čas jakoby běžel pomalu a líně.
Opak je pravdou.
Valí se kvapně rychlostí horské bystřiny.
Dnes silný jsem,
však zítra bezmocně ležím.
Člověk nikdy neví dne ani hodiny.
Přečteno 36x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, MartinX, Veru, cappuccinogirl, šuměnka, mkinka, Kan
Komentáře (6)
Komentujících (4)