O zlých časech

O zlých časech

pod rukama mi utíkají dny, 

a bolestí mi tvrdnou nohy

 

myslím na všechna místa, 

která jsem stihla navštívit, 

a kam bych dále chtěla jít

 

protiví se mi situace, 

které už dávno minuly, 

přestože už přešly, ustaly

 

zlobím se na sebe, 

a lituju, že žiju, jak žiju, 

cítím se dobře a nedochází mi to, 

je mi zima a moc teplo 

 

nejsem si jistá jak si stojím, 

rozčiluju se pro nic za nic, 

nadávám starým známým, 

a fantazíruju o cizím

 

i když mi je všechno jedno, 

trochu moc mi na tobě záleží

 

trápí mě loňské sněhy, 

a bojím se těch letošních, 

je mi příliš a moc málo, 

mám co dělat, ať se nezblázním

 

ale nedrž mě za ruku, 

raději, ať si na to nezvykám, 

než zvážíš, že odejdeš, 

a začneš patřit starým časům

 

rozhodla jsem se, 

už se nevracím, 

tam, kde mi bylo zle

Autor girasole, 24.11.2024
Přečteno 32x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, enigman, Psavec, Marten, cappuccinogirl, mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tam se málokdo vrací...

25.11.2024 00:01:57 | enigman

líbí

Asi není dobrý psát dopředu scénáře životu...riziko že si "přivoláme" je velký...
Líbí se mi ale moc, jak píšeš...je to volný plutí myšlenek, jak jdou a na to já slyším*

24.11.2024 19:55:24 | cappuccinogirl

líbí

tak je nenech utíkat :)

pohlaď je a vyprávěj jim třeba
a zaujmi je, ať se zastaví

pokus se s nimi smát
namažte medem chleba

a věř, a neměj žádné obavy :)

24.11.2024 18:50:46 | šuměnka

líbí

děkuji za hezký komentář

24.11.2024 19:03:50 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel