taky jsem před lety psala
že jsem nula malá
a tak jsem našla jinou k sobě
aby dvě nuly v těžké době
chytly se za ruce v překřížení
stvořily osmu, která změní
osud těch nul na nekonečno
když v lehu najdou lásku věčnou :))
25.11.2024 08:32:14 | šuměnka
Podáme si ruce,
někdy svět netočí se hladce.
Trochu spánku pomůže
a člověk se ze všeho vylíže.
Ps po ekonomické stránce je být na nule lepší než být v minusu.
Věř každá věc dá se otočit do plusu.
25.11.2024 08:31:28 | mkinka