Zjemnění
zima se zakousla do tváře
vyšel jsi z kostela.
sv. Kláry, tam na Kláře
vzpomínky na kata Mydláře
a hvězdy zlaté
svatoklárské.
Dobře věděla
podzim tím zledoví docela
krátký výlet
na klánovice
ještě to nebyl ani rok
a už máš druhý za sebou
podívej na hvězdy
dýchej
s tichou modlitbou Klářinou
tvůj život
byl
jen
slepičí
krok
jen
malá svíčka
ve věčných krách
Klára dává ruce v bok
studí
Přečteno 42x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Rafinka, Psavec, mkinka, šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)