Uprav si
text.
Změň to,
co říkáš,
dělej,
že se usmíváš
a že se ráda máš,
o sebe se staráš,
srdce pro lidi dáš,
ikdyž by toužilo
po tobě spíš.
Na to zapomeň.
Prodej se lidem,
buď jejich světem,
který žije jen pro ně
a sebe ani nezná.
stačila oběť Ježíše
další by byla pro klišé...
**
buď sama sebou se vším všudy
a choď si jak chceš i kde kudy :)
25.11.2024 20:03:38 | šuměnka