Došly cesty?
Tvoř si vlastní:-)
Zasni
se
půjde to samo,
semtam žůžo, semtam drámo
ale kde to stříbrně vyvěrá
tam ze šera
vždy světlo
teplo
mňam...
též si dám
s tebou pár k/roků
ju?
Slibuju
budem
nejmíň tři...
půjdem
s úsměvem:-)))*
26.11.2024 12:13:59 | cappuccinogirl
udělej z cesty - tysce
pak klidně fór na ryzce
tep načerpej do Pet flašky
a do vzduchu dej narážky
pod kolej zase podrážky
a nedojde ti nikdy N.I.C - ty n.e.j.v.í.c máš - tak jsi mu vstříc´...:))
26.11.2024 08:45:40 | šuměnka