Anotace: :(
Svět už není básníani Slunce třásní neříkám ti žasnijsme už poslednítak zhasni!
a čím?...
26.11.2024 11:56:31 | enigman
seš poslední lidstva zachránce?? tak teda doufám, že tah máš na brance!! :DD
26.11.2024 07:35:42 | šuměnka
Ps kočky vidí i v nocí, tak jím zhasnuto nevadí.
26.11.2024 05:19:09 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?