Asi stárnu...
Vánoční šílenství...
Nic mi to neříká...
Nakupování dárků...
Pečení deseti druhů cukroví...
Vyklízení kuchyňské linky....
Mytí oken...
Dělání domácích nudlí...
Jsem dost velká, abych na Štědrý den usedala ke stolu, zbitá, ale šťastná, jen vůli tomu...
Že mám na stole tolik druhů cukroví,
které se stejně nepojí a dají se do mrazáku na velikonoce....
Že v kuchyňské lince není ani drobek...
Že okna mají lesk, jako kdybych vymyla i sklo...
Že na druhý svátek vánoční budu hrdá, z pracně vyválaných nudlí,
dělaných z kupovaných vajec...
Toto šílenství jsem si přehodnotila v hlavě...
Dárky si každý vybere sám, nejsme malé děti..
Cukroví? Když přijdou vnoučatka a budou chtít s babičkou péct...
Uděláme si krásný den...
Už dva roky dělám místo cukroví
malé svatební koláčky...
Jsem přece vnučka místního pekaře.
To by bylo, abych je nahoře v nebíčku aspoň vůní nepohostila...
Pořádky doma dělám pravidelně,
tak proč šílet, že jsou vánoce.
Mytí oken a praní záclon řeším na podzim a na jaro, jak nemrzne...
A ty nudle... Když dostanu od někoho domácí vajíčka udělám drobenku. Když ne, koupím nudle...
Tu pravou chuť v polévce stejně dělají játrové knedlíčky...
Hned ty vánoce jsou krásnější, vychutnám si kouzlo vánoc...
Pohodu, dobrůtky, pohádky...
Asi máte otázku....
Co vnoučatka, a dárky...
Ty přece nosí Ježíšek...
Svatá pravda. Moje žena by už taky mohla dostat rozum, ale furt se brání. :-))
26.11.2024 19:33:58 | Kan
Děkuji Kane za komentík. S námi je někdy problém, v určitých věcí vypnout..
26.11.2024 20:47:00 | Marťas9
...nestárneš, ale moudříš...;-)když už vánočně nešílíš...
26.11.2024 15:57:37 | Marten
Děkuji Martene, škoda že mi to trvalo tak dlouho, než jsem na to přišla...
26.11.2024 17:34:03 | Marťas9
Děkuju.
Děkuju moc za tohle.
Připomněla jsi něco moc důležitého - zasouzním s tím, hned...a ráda:-)*
Poklidný čas, Marťásku, ti přeju*
26.11.2024 15:36:50 | cappuccinogirl