Ve stolním kalendáři
dnes u tvého jména září
tak souměrné dvě trojky
(snad skví se jako bójky)
na rozbouřeném moři
louče co ve tmě hoří
věz budou ti oporou
Kráčej žitím s pokorou
pak dosáhneš pokoje
míru - budeš spokojen
Opava 26.listopad 2024
vesmírní kaligrafové už trojky krášlí taky
a synovci ať přinesou - magii pro zázraky :)
vše nej
26.11.2024 10:49:22 | šuměnka