Na samotě klídek bývá
kdesi v dáli kosák zpívá
mhouřím oči do sluníčka
to je pravá pohodička
Seno voní na zahradě
já se cítím náhle mladě
každá kupka, můj ty Bože
často byla lásky lože
Vzpomínky po duši hladí
jenže roky moc mi vadí
uložím své choutky k ledu
další krásku těžko svedu