Zemřela jsem a vítr zavál stopy,
ticho mlčí, už nic říct nezbývá
Kytice květů hlavy k zemi klopí,
černý flór v okně lehce povívá
Zemřela jsem, tak čas je zapomenout,
vykročit pravou z domu smutného
Pod horkým sluncem kráčet s jinou ženou,
nehledět zpět do stínu temného
Zemřela jsem, už nejsem, nebyla jsem
Jen vítr možná v listí píseň hrál
Tulák ji zpíval smutným tichým hlasem
A když ji dozpíval, šel mlčky zase dál
..zemřela jsi - abys znovu byla zrozena..
v písni - a hlase větru - změněná
26.11.2024 18:33:36 | šuměnka