Všem, kteří mě milovali,
do vínku to dobré dali,
bohužel už nejste s námi,
osud měl však jiné plány.
Na vás všechny vzpomínám,
vězte, že vás ráda mám,
patříte sic dějinám,
mysl k vám však upínám.
Zapálím teď večer svíčku,
za odešlou dnes dušičku,
poslední z té generace,
z oné dávné honorace.
Ruku v ruce smrt a život,
večerem zní tichý vzlykot.
Zapálím ji za vše vděčná,
duše vaše navždy věčná.
Upřímnou soustrast, sestřičko, vzpomínky máš uloženy uvnitř sebe, ty tě, uchovány, vždy zahřejí*
27.11.2024 22:10:28 | cappuccinogirl
Upřímnou soustrast Jupiterko...
Objímám a utírám slzičky. Vím co zažíváš.
Mojí starší rodinní andílci už jsou tam skoro všichni... Opatruj se
27.11.2024 20:31:23 | Marťas9