Ač bych neměl probouzím se váhavě
neláká mě to ani ke kávě
vždy opakovaně odkládám budík
krom spánku mě vše ostatní nudí
a má letargie kolegy pudí
Jak vyjít z labyrintu - tak kudy
Tak ke kávě mně to láká vždycky:-)
Kdyby ne, můj pohled na vše kolem
z opti změnil by se na pesi/mistický...
Já v labyrintu zimy hledám vůni ccina
a na chlad kolem aspoň trochu zapomínám:-)*
Marty, když ne kafčo, co čajík, punčík, grog?*
27.11.2024 22:30:28 | cappuccinogirl
mě z letargie vždy spolehlivě dostane tenhle klip!!
miluju ho a je to lék nad lék, jak dostat energii do těla
podělím se - (sice nerada) - ale podělím :DD
https://www.youtube.com/watch?v=ZzabtG8unzc
27.11.2024 09:02:28 | šuměnka