Anotace: Umělci, kteří nás všechny okouzlují a zároveň drží "nad vodou". https://youtu.be/tO7CCP7liwI
@
Tvůrci pozitivní energie
Vesmírem odpradávna proudí
nadpozemská spojení
euforie, radost, štěstí
když potkáš lidičky
na stejné vlně naladěny.
Zažiješ okamžiky štěstí
s opravdovými přáteli
s rovnými partnery
se vzájemnými charaktery
Snaž se vyznati v lidech ..
a celoživotní štěstí nalezneš.
tvůrci JAKÉKOLI energie
Vesmírem odpradávna proudí
každý je na své vlastní lodi
každý si pro svůj účel žije
Na stejné vlně naladěni Ti
kteří jsou v shodné rezonanci
život se musí vnímat v širším rámci
aby nás správně vyladil i podnítil :))
27.11.2024 18:45:58 | šuměnka
V přirozenosti je největší síla. Milujme se a mějmě se rádi. Přínosnému umění zdar a úctu...a Tvému taky.
27.11.2024 19:48:27 | Krahujec