Psovod
Anotace: Vzpomínka na kolegu z práce
Psovod tlustej jde na vlak
Knírek vlaje, je to drak
Proruský má názory
Demence ho provází
Třista hodin měsíčně
Zábava, čumí do zdi, vrátnice
Na svého psa jak dement řve
Výchova v hajzlu, je to zlé
Po osmé večer už chrápe
K ránu se probudí a z práce tápe
Na vlak chvátá, slintá, běží
Infarkt přišel a pak leží
Přečteno 42x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Ywach, Rafinka, šuměnka, Krahujec
Komentáře (5)
Komentujících (4)