ten můj počítač-
pchchchch!?....-
to je věru učiněné záhadné blázmivé
KOČIČÁRIUM
své drápy co chvíli vetkne
do mé chatrné kůže nešťastmého
KYBERKRETENA
(a ž v y p í s k n u b o l e s t í
t a k ř k a n e s n e s i t e l n o u... )
neblaze zbaven veškerých zásad logického
počínání
lovím ztracenou myš v záhrobí
zhrzených logicky postřehnutelných
"algorytmů"
+
jako svévolný kojenec
dělá kyberkočkomet všude hromádky
zcela nesmyslných
/ratatata/ databází...
na vyděšené otázky po smyslu
jen pro sebe tiše přede a vrní...svou
a ani se nepokouší domňoukat se
alespoň vzdáleného vstřícnéh náznaku
mňau..či trrr-odpovědi..
ještě, že za chvíli se dočkám laskavého
vrrrajťáka Tomáše
a počítač společnými silami
vyhodíme z okna
/omluvte mě,prosím,musím již zjišťovati
pro okolí bezpečné dopady svého býv.
KOČIČÁRIA.../
PS věnováno všestranně kočkofilní
mé předrahé přítelkyni Ivučce Husárkové,
jakož i mkince***
Také se mi to líbí hrozně hodně. Prý KOČIČARIA. Viz komentář níže - báječný nápad a ještě další a další kočičí díla!
30.11.2024 04:38:09 | karolinakarol
jsi geniální! *** DĚKUJEME! * včera vyslovila přání - lehce ovíněna Chardonnay (pozdní sběr) - abys složil báseň o kočce, která s Tebou bydlet a tedy KLOBOUK DOLŮ! * padám ze židle... a Lill mě pohání, napiš, že nabízíme pomoc se ztracenou myší. případně cokoliv shazovat a vyhazovat. na tohle každá chlupatá slyší. :D oňufáváme Tě a voláme: "čičí" a "mňau"! úsměv pro Tebe. :-))***
30.11.2024 03:36:19 | Iva Husárková