Anotace: Bez anotace...
Láďa
Televize tvá mi hraje
songy, co měl jsi rád.
A mé srdce přitom taje.
A duše přitom pláče,
jak sedím tady sám
a nemám protihráče.
U partičky šachu,
co už si nezahrajem,
můj věrný brachu.
…
:-) pěkně, Miro Sparkusi, :-)!
30.11.2024 07:11:04 | Fany
Smutné
30.11.2024 06:45:38 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?