Dobrá rada nad maso
Anotace: Za toto asi cenu Kulinářů nedostanu
Tak,jako každá hospodyně,
znám v kuchyni stránky stinné,
proto hledám jedno z východisk.
Pro úsporu,snad i zisk.
Soustřeďme se s nadčasem
nad tím hlavním,nad masem.
Během svého bádání
dosáhl jsem poznání.
Toto maso,bez nadsázky,
Vyhladí vám všechny vrásky.
V době,která za šetrnost brojí,
toto maso málo stojí!
A další dobrou zprávu,
velmi rychle pustí šťávu.
Co je vlastně ještě pěkné,
když je tvrdé,rychle změkne.
Nevrťte se neklidem,
v teple velmi nabyde
a je všude k dostání.
Sehnat jej vám nic nebrání.
Hospodyňky,tak teď se čiňte,
strávníkům nic nepromiňte.
Že to maso není všední?
Ale ano!
Pánské přední!
Přečteno 1018x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, isisleo, přechodná záležitost
Komentáře (5)
Komentujících (4)