Anotace: To bylo taky do školy;)
namazat ho z druhe strany neni ubec od veci...
pak si to tim maslem (marmeladou / medem / buh vi cim jeste se chleba maze) prilepit k taliri takze by to z toho nespadlo tak snadno ...
jinak je to skutecne ovlivneno vyskou ze ktere chleba pada :) ...pokud na chlebu nemate 2cm vrstvu toho cim to mazete tak to nemuzu ovlivnit (aspon ne na tolik aby to tak skutecne dopadlo) jakou stranou chleba dopadne :)
27.05.2010 20:37:00 | Fungal
Já si taky myslela, ale prej rotace. Zkus shodit nenamazanej chleba, měl by spadnout vrchní stranou dolů;)
22.05.2010 13:58:00 | Jiná
v tom je rotace??...já si vždycky myslel, že chleba padá namazanou stranou dolů protože je na něm máslo/med/marmeláda, a tak má ta namazaná strana větší hmotnost a tudíž má i větší gravitační sílu, a je více přitahovaná k zemi, než ta strana co není namazaná
21.05.2010 22:00:00 | JohnyD.