Zimní zvěř
Anotace: Takhle jednou cestou domů.
Cestou z Šebíku ve svém gáziku zahlédla jsem srnku,
tak o brzdu brnknu. Kousek dál u cesty,
říkám si mám štěstí, další bílý zadek,
co je tohle za pořádek?
V další zatáčce jelen se nese,
sakra srnky zůstaňte v lese!
A vy řidiči bděte, ať ňákou sviňu
nenesmetete.
Komentáře (0)