Anotace: položím na tvár tvoju... ruku aby ťa zahriala..
budem ťa milovať až za hrob
o moja láska sladká...
nekaz mi tento prekliaty sen...
budeme v ňom spolu až do čiernych vekov
nech nás veľká matka návštevou pocti
a jej plášť láskou zahrnie...
budeme tu dvaja spolu..
vítať naše city ako dari smrti..
teraz pobozkaj ma Evelin...
ved šťastie je krásne ale tma sladká ...