Anotace: ???
Co je láska?
Přelud snad?
Je to sázka?
Je to chlad?
Nebo touha, vášeň velká,
radost ze které nikdo nelká?
Láska občas bolí,
občas tě vezme holí.
Nesmíme však zanevřít,
musíme iči a srdce otevřít.
Láska je všude kolem nás,
láska je v tobě, láska je v nás.
Nesmíme si na tvrďáky hrát,
měli bychom se milovat.
Prosím nelituj když mi řekneš mám tě víc než rád.