Anotace: Nohy na stole
Sedim s nohama na stole
stůl je dřevěný
dřevo je ze stromu
strom je v lese
les je zelený
a já jsem taky zelená
protože se mi nechce učit na večerní test
a proto sedim s nohama na stole
sám s nohami na stole, zrazu život ma prebolel.. :)
ono se to nepos.. ;)
13.04.2015 16:16:16 | Amelie M.
Perfektní! Moc se mi to líbilo.
13.04.2015 13:18:49 | Adramelech