Anotace: 6.5.15
voda byla modrá a svěží
seděla v ní až po kolena a přemýšlela o životě
seděla a přemýšlela o životě svém i druhých
o tom, proč ptáci zpívají a krávy bučí
o tom, proč je každý člověk jedinečný
o tom, proč je v tu chvíli zrovna tady a teď
o tom, co viděla
o něm a o ní
o ní, která zabrala její místo
o ní, která zabrala místo v jeho životě
její místo na toaletním stolku, její hřeben, ručník
i její odraz v zrcadle