Anotace: 7.5.15
Chtěla bych být opilá.
Chtěla bych cítit ten povznášející pocit.
Chtěla bych mít chuť vzlétnout.
Chtěla bych létat jako střeštěná.
Chtěla bych se cítit jako Bohyně.
Láskou.
Taky bych chtěla...ale jsem loveless.
17.01.2016 22:59:26 | Loveless
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?