Slunce?
Anotace: Nesejde na tom proč a jak se to stalo, ale že vůbec... Tu a tam píši o vážných věcech...Pozná někdo, o čem tedy píši v této básni?
Slunce?
Ženina ústa oněměla,
celá v úžasu se rozechvěla.
Na dvorku skotačí děti
Hledíc vzhůru do oblak
mne si oči, asi ji klame zrak.
Děti už utichly
Jasná záře,
co zaživa páře
naděje a sny...
Na dvoře zůstala jen ozvěna ticha
stín minulosti, chvíle lichá...
Komentáře (0)