Jarní 54. Ledy. Poslední dotek. #
mé jméno už vůbec nic neznamená
dívám se v koupelně do své prázdné tváře
vůbec mě nevidíš a já tě nepoznávám
má duše je lapena v srdcích které už netlučou
a ty se procházíš časem dál
vše co jsem kdy chtěl mě minulo
a jako léto jsou všechny cesty dávno zahaleny podzimem
tím
který nikam nevede
a tak se snažím volat nás o pomoc i když vím
že mě nikdo z nás nevidí
není na světě víc než smět ti hledět zase do tváře
díváš se mi do očí a zároveň mizíš nenávratně pod hladinou
a svět ve kterém jsme spolu všechno přežili
se rozpadá
Přečteno 561x
Tipy 16
Poslední tipující: Jort, enigman, Avola, Philogyny1, Iva Husárková, Malá mořská víla, Luky-33, Ormissia, bogen, DigBallz, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)