sere temně pa, nelitere
stop dej přednost v jízdě
a mezi stropem z větví a trávou
urvaný víko popelnice
kurva poď si na mě lehnout
je už zima a svíček na dortu je každým rokem nějak víc
poď ty pičo zakřičíme si
ano
z plných plic
jsme jenom hmota cáry a kusy masa
a nikdy nebudeme víc
Přečteno 628x
Tipy 5
Poslední tipující: Megan, Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)