Anotace: nepoezie
Chci přetočit
život
o pár kapitol
zpátky
a znovu vybírat
kým bych mohla být
zkusit jiné cesty
poznat jiné lidi
vyhrát jiné boje
prohrát jiné zkoušky
dělat jiné chyby
najít jiné sny
být
zkrátka
jiným člověkem
než jsem dnes
i když to není špatné
ale
jaké
by to ještě mohlo být?
A už nikdy nebude.