Anotace: Nesnažte se to pochopit. Možná by se(ks) vám to mohlo pové(ě)st...
Zemřelne - spi(y) - vo - leCože - ne - v(n)í
Seš debil...
di k(ní)y
Pro(č) s(n)ím
M(n)o(h)u?
Pak už fakt zdechnul...
s elegancí mnohotvárně jasného bytí...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?