Právě teď
jiné vnímání světa
galaxie absurdity
v trůnním sále myšlenek
elektrické jiskření
stopy bolesti a smutku
za prásknutí bičem slov
záblesky nepoznaných vjemů
laserové nože nočních obrazů
touha po fyzické bolesti
bát se lidského dotyku…
nemožné…předtím
stromy bez vršků
stále se snaží žít
ze zbytků těl
objímám je
s láskou
co jiného mohu udělat
pro ně
co jiného mohou nabídnout
ony mně?
Přečteno 525x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, enigman, Kubíno, Amonasr, Jort, Malá mořská víla, kudlankaW, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (4)
Komentujících (3)