Anotace: Octavia Blake, utajené mladší sestra Bellamyho Blakea.(The 100)
Jako malá na Arše,
schovaná pod podlahou.
Její matka do kosmu,
vypuštěna Jahou.
Jako jedna ze stovky,
vyslána na Zem,
kde bojuje o život
chráněná bratrem.
Jako velká Blodreina,
bojuje za Wonkru,
jediný klan na Zemi,
co vylezl z bunkru.