Měsíček
Pořád biješ srdcem vtipálka?
Řeči se točí a já si mnu oči,
kam se poděl smích člověka,
rezonující ponurou nocí?
Kdyby nebyly trny
a svět netepal dějiny krví,
měl bys v mysli rozkvetlé sady
a na ústech pomerančový měsíček?
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, Frr, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)