Anotace: Z hovorů zaslechnutých z kuchyně do lokálu...
Sbírka: Vzdoromládí
Narkomatička
Ta nestojí za to
Ty seš upadlík, teda.
Na to vám sere pes.
Ty taky zejtra budeš strašně překvapenej.
No, co jsem ti zase řekla.
Ty nevíš, jak je po vopici druhej den.
Tři kampari s vodkou.
Tys tam přišel s tou Američankou.
Co řvala?!
Takhle sprostě?!
A dál...
Tak dlouho?!
24.6.1987