Zatímco Rusko
denacifikuje Ukrajinu,
Srbsko se prý chystá
denacifikovat Kosovo
....jestli to tak
půjde dál...
za chvíli Německo
s obrovskou pokorou
pujde denacifikovat Polsko,
a Liberec se vydá
denacifikovat Jablonec,
a paní Mráčková
půjde na Bláhovku
denacifikovat
pana Mráčka.
A ty jim MUziko
k tomu hraj.
A propos co značí
vlastně denacifikovat,
to jsme v Zahrádkách neměli.