Přijde holčička
s růžovou mašlí
ve vlasech
k pokladně
na brněnském nádraží
nepřesunutém
a říká hláskem
sladkým
- LÍSTEK PYČO...
Pokladní - básnířka na penzi :
A myslíš maličká,
Ostrava-Svinov
nebo Ostrava-hlavní nádraží?
A ty jim MUziko
k tomu hraj