Anotace: Reload, aneb stará věc ze šuplete
je to moje svobodný rozhodnutí
chtít
sám sebe utratit
po malejch kouskách
na největším garáž sejlu světa
za radost druhejch
za víru v zítra
za smích
za pocity
za všechno - co pomíjí
říkali jim
neprodávejte se lacino
tak snad jen
abych hned napoprvé nepřestřelil
a až ze mě nezbude nic
tak se jen přidám k ostatním
půjdu se zimou třást
pod tepelný mosty
pokorně čekat
na pár kapek naděje
co se o svátcích
a za mrazů
největších
občas vysráží
z dlaní
hříšných