Zmizet, a nebýt - klid mít
Utéct, odejít.
Kam.
Nikdo neví, ani není
bdělé snění
Tma.
Konečnost nitra citu
Věčná chvíle
Klid.
Myšlenky v depresích skryty
Zářezy v kůře dubu.
Chrastí suché listí
Dlouho-li tu budu
~☆~
Až rozpustíš se
ve svém tichu
rozprostře se kolem tma
a ze tmy malé klíčky vzejdou
budeš stále..
však už jinak
vnitřní klid tě bude hřát *
..
Mirku vše nejlepší v Novém roce
ti přeji pohodu, zdravíčko a hřejivé chvilky
02.01.2023 10:03:16 | jenommarie
Děkuji M* i Tobě hlavně zdraví a štěstí v novém roce přeji
Ať na Tebe se hvězdy tiše smějí
I slunce v denní dobu zalévá tvou tvář
02.01.2023 11:31:15 | Protos1182